4.12.09

Suomalansen luonto ja ihmismieli


Kaunista säätä riittää, mutta pimeää piisaa, kun täysikuu jo meni. Tavanomaista joulukuulle. Pimeään aikaan olisi mukavaa lentää jonnekin valoisaan ja lämpimään. Muuttolinnuilla se on, jos ei helppoa niin hyvin luonnonmukaista kuitenkin. Eivät ne selviäisi Suomen talvesta, vaikka leudompikin talvi olisi.

Sain eilen puhelun, jossa tarjottiin matkaa peräti Brasiliaan, mutta se oli vasta alustava kiinnostuksen tunnustelu, sillä matkan ajankohta on talvella 2011. Sinänsä hyvä, että jäisi aikaa säästää tavoitteellisesti matkarahoja. Jotenkin harmittaa, kun en ole siinä ihmisryhmässä, jolle tarjottaisiin ilmaisia matkoja tai maksetaan, tai ainakin tingitään muita hintoja. –Tasan eivät käy onnenlahjat!
Pakostakin syntyy mielikuvia, että monet ihmiset saavat suuria lahjoja, koska toivotaan lahjan positiivisesti vaikuttavan lahjan antajan asiassa. Voi se olla pelkkää luuloa, mutta minkäs luuloilleen voi.

Ei pidä koskaan aikuistua niin paljoa, ettei Joulupukkiin uskoisi, joten toivotaan ja ollaan kilttejä.

1 kommentti:

  1. Hauska kuva, kun katsoo sitä vasemmalta oikealle: vasemman puoleinen törröttäjä on terhakkaasti pystyssä ja oikeanpuolimmainen jo ihan lässähtänyt. Niinhän tämä kaamos vaikuttaa...

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi!