Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

11.12.09

Sikamaista

Kummallista kun noita sikamaisia videoita ilmestyy telkkariin juuri, kun on kinkun oston aika. Olisikohan jollakin ryhmittymällä jotakin sianlihaa vastaan, en tiedä?

Suomalaisilla maatiloilla hoidetaan kaikkia kotieläimiä perinteisesti hyvin. Ylilyöntejäkin toki on, kuten nosta kohukuvista näkyy, sillä eihän tuollaisia sikoja saa pitää kitumassa. Niiden lopettaminen on tehtävä heti, kun huomataan, että normaali hoitotoimenpitein niistä ei ole enää tuotantoeläimiksi. Itsestään kuolleet ja lopetetut ruhot kerätään tiloilta Honkajoki Oy:n laitokseen. Järjestelmä on olemassa ja se toimii. Ehkä jotkut tuottajat ovat taloudellisissa vaikeuksissa ja se saattaa sitten aiheuttaa tuollaisia laiminlyöntejä ym. ongelmia eläimille.

Kaikki elintarvikkeisiin liittyvä on herkkää, josta helposti syntyy kohujuttuja. Normaalisti lihatalot ja eläinlääkärikunta valvovat sopimustuotantoa, eikä sitä ole syytä päästää yhtään lipsumaan, sillä meille kaikille on tärkeää, että voimme täysin luottaa suomalaiseen elintarviketuotantoon. Väärin on myös se, että joku menee luvatta kohujuttuja tehdäkseen häiritsemään eläimiä sikalarakennukseen.

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home