Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

1.12.09

Joulukuu


Joulukuu alkoi tästä päivästä, joten tuleva Joulun vietto hallitsee koko kuukautta. Tavanomaista tai ei, niin tänään oli lämmin päivä, sillä aamulla oli noin +6° asteen lämpötila, joka on iltaa kohti laskenut. Tätä kirjoittaessani illalla yhdeksän aikaan mittari näyttää +0,6° lämpötilaa.

Perinteisesti odotamme saavamme ainakin Keski-Suomeen valkean Joulun, joka ei ole tänäkään vuonna mikään mahdottomuus. Nyt on hyvä katsoa joulukuusi valmiiksi, sillä metsässä on helppo liikkua, pitää vain muistaa, että kuusen ottaminen muualta, kuin omalta maalta on rikos. Tunnen erään henkilön joka on kertonut miten hän joutui vaikeaan tilanteeseen, kun kärähti luvattoman kuusen ottamisaikeista. Hän ei kertomansa mukaan kerinnyt onnekseen kaataa kuusta, mutta kaatovälineineen joutui kiinni rysänpäältä. Hän on saanut sellaiset nuhteet, joita ei koskaan unohda.

Jotakin voi vieraan maalta ottaa joulukoristeeksi, mutta kannattaa kuitenkin tarkistaa vaikka googlettamalla, mitä jokamiehen oikeuksiin kuuluu, ettei tule ikäviä yllätyksiä.

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home