Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

6.7.10

Suomen suven ihanuus ja kurjuus

Suomi on meille suomalaisille rakas, miksi ei oma kotimaa olisi. Silti rauhallisessa Suomessa voi olla vaarallistakin. Liikenne on eräs vaaran paikka, ja kesällä sattuu useimmin onnettomuuksia, koska helteessä tarkkaavaisuus herpaantuu. Johtuukohan poikkeuksellisesta lämmöstä, ettemme säilytä samaa huolellisuutta liikenteessä, kuin kylminä vuoden aikoina. Sitten ihmiset tuhraantuvat, kimpaantuvat, ärsyyntyvät hyvin pienistä asioista ja seuraukset ovat katastrofaalisia.

Vesillä sattuu paljon vaaratilanteita, joissa on usein mukana alkoholi. On se vain kumma, miksi ihmisen janon sammuttamiseen pitää käyttää sellaista juomaa, joka sumentaa myös harkintakyvyn. Kaikilla meillä on tapamme ja tottumuksemme, eikä meistä kukaan ole oikea henkilö toista neuvomaan. Monasti hän joka niitä hyviä neuvoja antaa, voi joutua pahaan välikäteen. Liikenteessä usein neuvojalle näytetään keskisormea, joka sekin on jostain omaksuttu paha tapa.

Eräs hyvä tapa on kulkea ahon laitaa ilman paitaa, kuten Junnu on osuvasti hittinsä riimitellyt. Nyt on vain siinäkin varjopuolena, kun hyttyset hyökkäävät imemään verta hien pehmentämästä karvaisesta ihosta.

Tunnisteet: ,

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home