Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

7.7.10

Kansalaista harmittaa

millainen tämä Suomen, ”jotain tarttis tehdä” mentaliteetti on. Meillä tapahtuu erilaisia vakavia rikoksia ja rötöksiä tuhkatiheään. Keskustellaan paljon miten aseiden saantia tulee vaikeuttaa ja aseiden määrää vähentää. Luvallista asetta harva todella tarvitsee, ja luvattoman saanti on rikolliselle ilmeisen helppoa. Onko oikein, että elinkautisvanki vapautuu nopeasti ja saa itselleen tappoaseen?

Telkkarista tulee iltaisin monilta kanavilta ohjelmia, jossa esitetään miten asetta käytetään rikollisesti. Herää kysymys onko viihteen oltava sitä aitoa amerikkalaista väkivaltaviihdettä tai sen eurooppalaista plagiointia? Eduskunta valvoo Yleisradiota ja säätää lakeja, mutta edustajamme eduskunnassa ja hallituksessa ajavat ilmeisesti tehokkaimmin omaa etuaan. Monikohan kansanedustaja tai ministeri voi todella nukkua hyvin, todeten ajaneensa koko työpanoksellaan kansan, meidän kaikkien etua ja turvallisuutta.

Ehkä pelkät lainmuutokset eivät riitä, mutta siitä olisi nopein tie aloittaa, koska tiedetään, mitä täytyisi tehdä, miksi sitten kuitenkin vitkutellaan?

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home