Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

29.11.10

Mikä puhelin?

Matkapuhelin on välttämätön, vaikka nykyisin sen käyttötarve on entiseen aikaan verratuna vähäinen. Kuitenkaan ilman puhelinta en voi olla. Nykyinen Nokia puhelimeni on jo yli 6 vuotta hyvin toiminut, mutta nyt sen akku ja puhelin muutenkin on lopuillaan. Malliltaan vanha puhelin kelpaisi jo museoesineeksi, niin ovat nämä kapulat kehittyneet.

Uusi puhelin on vaikea valita. Peruspuhelin olisi edullinen, mutta nykyiset älypuhelimet korvaavat jo lukemattoman määrän muita laitteita. Ainakin Nokian N8 korvaisi myös vanhentuvan pokkarini, antaisi hyvät video-ominaisuudet ja rajattoman kapasiteetin MP3 soittimeen. Internet yhteyskin ja sen tuoma liikkuva sosiaalinen media on mukava ominaisuus. Ehkä parhaana pidän kännykän ilmaisia GPS- karttoja, koska nykyinen autonavigaattorin kartat kuitenkin olisi enen kesää päivitettävä.

On jotenkin kummaa, että näin analysoimalla tuo n. 500 euron investointi alkaa tuntua kaikinpuolin järkevältä. Tosin Nokia ei ole ainut mahdollisuus, sillä Samsung, I Phone, HTC, ZTE ja mahdollisesti Nokialta alkuvuonna tulevat uudet mallit voivat ehtiä vielä mukaan minun hankinta-aikatauluuni. Selvittelen vielä puhelinhankintaa ainakin kuukauden, ehhkä useammankin.

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home