Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

22.2.07

Miehelle

Työpuhelusi kestävät ½ - 1 minuuttiin. Vaimosi kännykkäpuhelut hirvittävät, vaikka itse viihdyt Skypessä jopa tunnin kerrallaan.

Sinulla on hyödyllistä tietoa kaikkien rakennusten rakentamisesta, ja kaikista autoista. Viikon lomaa varten tarvitset vain yhden matkalaukun, mutta siitäkin vähästä huomaat kadottaneesi matkalla suuren osan. Käytät aikaa WC käynteihin enemmän, kuin miehet keskimäärin. Kykenet vielä avaamaan itse kaikki keittopurkkisi. Kaverisi eivät huomaa oletko laihtunut tai lihonut. Et muista laittaa käyttämääsi tuolia takaisin pöydän alle, - sinä avaat enemmän ovia kuin suljet niitä.

Olet kuningas tai diktaattori omassa autossasi. Joskus sinut unohdetaan kutsua mukaan iloiseen seuraan, mutta et välitä siitä, vaan menet mukaan huomaamatta ollenkaan kuokkavieraan asemaasi.

Ainutkaan kavereista ei saa Sinua pahalle mielelle. Selviät vuodesta kolmella kenkäparilla. Saat marketista neljät alushousut 10 eurolla. Ihailet Clint Eastwoodia, tai Jope Ruonansuulta, koska alat näyttää ihanteeltasi. Katselet ihmetellen netistä löytyviä nuorten naisten kuvia, kadehtien miehiä, jotka pelehtivät heidän kanssaan.

Unohdat päivittäin asioita, joita olet luvannut, vaimollesi, lapsillesi, kavereillesi tai pomollesi, jos nyt sitten vielä saat joitakin työtehtäviä.

Poliittiset mielipiteesi ovat vahvoja, mutta tuskailet, ketä minä sitten oikein voisin maaliskuussa äänestää?

Tämä ei ole kuvaus sinusta henkilökohtaisesti vaikka siltä saattaa tuntua. Kuvaus vaan sopii meihin kaikkiin yli 60 v. miehiin.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home