Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

25.2.07

Sunnuntai

Tervetuloa kaikki koko perheen ulkoilutapahtumaan!
Sunnuntaina Kone-Hanskin Polaris moottorikelkka ja mönkijä esittely. Maksullisia oheistapahtumia: kuumailmapallo lentoa Aeronaut (säävaraus), moottorikelkka-ajelua. Mahdollisuus pilkkimiseen, eläinten katselua ja lapsille rekiajelua moottorikelkalla, sunnuntaina klo 11.00 lähtien savu/tavalliseen saunomiseen ja avantouintiin, lapsille pulkkamäki. (nämä palvelut kaikille, ei edellytä lumiveistoskilpailuun osallistumista) Talossa ravintola A-oikeudet.

-----------------------------------------------
Ränssin kievari täytti 20 vuotta,
Joko siitä niin kauan on kulunut? - Aika kuluu näköjään nopeasti. Kievarin alueella oli juhlapäivän kunniaksi lumiveitoskilpailu ja lumikelkka-ajelua. Kelkkojen esittelyäkin piti olla. Olihan paikalla monta kelkkaa, mutta ei niitä kukaan esitellyt, vaikka vauhtihirmuja ja mönkijöitä pressun alla olikin.
Kaunis päivä meni hieman hukkaan, kun paikalle kertyneen väen ulkona viihtymisestä ei sidosryhmien puolesta kukaan huolehtinut. Tapahtuman järjestelyt eivät vastanneet lähellekään luvattua. Sisällä, kyllä palvelu pelasi, mutta se olikin maksullista.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home