Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

28.2.07

Nippeliasiaa

Monessa laitteessa on pieniä osia, ruuveja sekä pultteja, joista joskus joku mekaanisesti särkyy tai ruuvi putoaa lumihankeen ja katoaa. Näin syntyy iso harmi, kun käyttökelpoisesta laitteesta tulee hetkessä käyttökelvoton. Enhän minä malta vekotinta heittää romunkeräykseen vaan on etsittävä jostain sitä puuttuvaa osaa.

Omissa rompelaatikoissa ei sellaista ollut, joten tästä alkoikin mielenkiintoinen vaihe, sillä ei semmoista osaa kaupastakaan hevin löydy. Onhan niitä tavarataloja, joissa on kaikenlaista nippeliä, mutta ei niitä ole yksin kappalein saatavissa, vaan isossa 150 kpl sarjassa, jossa on sitten osia joka lähtöön. Ainakin loppuelämäksi riittäisi, ehkä vielä siitä perikunnallekin jakoon, jos sellaisen 15 euron laatikon niitä ostan. Tämän yhden tarvittavan osan hinnaksi lasken 5 – 10 senttiä. Tulee siinä pienelle nippelille hintaa, jos koko tukkuerän ostan.

Etsintäkierrosta jatkaessani lopulta löytyy paikka, jonka miljoonalaatikossa, tarvittava osa on, eikä se sieltä maksa muuta kuin kiitoksen, mutta menipä etsintään paljon aikaa.

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home