Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

18.6.08

Elektronisen kirjan suosio kasvanee

Blogikirjoittaja ”Maalainen” näyttää olevan elektronisen kirjan ystävä. Minäkin uskon tuollaisen lukulaitteen käytön yleistyvän, mutta tuskin se tulee syrjäyttämään perinteistä kirjaa ainakaan lähitulevaisuudessa. Silti on hyvä, kun kirjalle on kelvollisia vaihtoehtoja.

Minun suosikkini on edelleen perinteinen kirja, kuten 45 % muillakin ”Maalaisen” kyselyyn tähän mennessä vastanneista. Kuitenkin elektroninen kirja kiinnostaa, enkä pidä sitä edes hulluna ajatuksena. Saatan hankkia jossain vaiheessa lukulaitteen, kunhan suomalaisten kirjojen valikoima kasvaa. Tuskin kuitenkaan ennenkuin lukulaitteella saa myös luontokirjojen kuvat loistavina näkyviin.

Luen perinteisiä kirjoja, mutta niitä täydentävät sopivasti äänikirjat, joita kuuntelen autossa, joskus sängyssäkin, mutta iltakuunteluun ne sopivat huonosti, sillä usein uni yllättää ja herään aamulla kuulokkeet korvilla.

Tunnisteet:

2 Comments:

Blogger Edublogi said...

Hei

Mukava kun kommentoit. Bloginkirjoittajilla on kävijämittarit, joissa näkee aika heti, kun joku kommentoi ja aiheuttaa kävijävirtaa. Linkittäminen on mennyt harvinaiseksi herkuksi, joten siitä ilahtuu.

Pikaisesti silmäilemällä havaitsin blogeissamme paljon samankaltaisuutta. Aion lukea merkintäsi ajan kanssa. Laitanpa osoitteesi jopa linkkilistaani kiitollisena maininnastasi. Toivottavasti se tuo lisää kävijöitä Sinulle.

19.6.08

 
Anonymous Anonyymi said...

kyllä

25.3.09

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home