Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

25.6.08

Roskaa

Teen usein niin, että jätän auton tienposkeen ja lähden samoilemaan siitä lähimetsään. En tiedä miksi niin teen, mutta on jotenkin mielenkiintoista katsoa mitä kumpareen takana on. Yleensä ei mitään ihmeellistä, joskin luonto on aina erilaista, sillä ei taida olla kahta samanlaista kiveä, kukkaa tai puuta.

Samanlaista ainoastaan on, että lähes aina tienvarressa on roskia. Yleensä ne ovat muovia, jonka ohikulkija on sinne hylännyt.

  1. Miksi emme kaikki heitä törkymme tuonne tienpenkan taa?
  2. Miksi minä en, kun monet muutkin niin tekevät?

Ehkä roskaajia on vain vähän, jos ajattelemme kaikkia tiellä liikkujia, mutta roskaajan jäljet saattavat harmittaa meitä, muka enemmän luonnon arvoja vaalivia.

Tunnisteet:

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Roskaa, roskaa, roskaa,.. Sitä on kaikkialla luonnossa. Eniten roskien maahan heittäminen minua ihmetyttää täällä kaupunkialueella. Sitä ei voi puolustella yhtään millään! Roskiksia on joka puolella! Silti joka ikinen päivä voi nähdä ihmisiä, jotka heittävät mehupurkkeja, limsapulloja, karkkipapareita yms. noin vaan tienvarteen tai vaikkapa keskelle parkkipaikkaa. En voi käsittää!!! Tulen todella kiukkuiseksi nähdessäni roskaajia ja minulla on kova työ hillitä itseni etten alkaisi nalkuttamaan heille! MUR MUR MUR! GGGRRRHHH...!

26.9.08

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home