7.6.08

Ymmärrätkö blogeja

Kun näitä kirjoittaa ja lukee, niin tulen ajatelleeksi ymmärrätkö Sinä kirjoittamani? En minä itsekään aina ymmärrä ja luen paljon sellaisia blogeja joita en ymmärrä, tai olen asioita aivan eri mieltä. Ainakin ne kirjoitukset, jotka eivät näy yhdellä ruudulla saavat osakseen vain silmäilyn ja välittömän poistumisen.

Palautetta tulee annettua vähän, ehkä siksi, kun itsekään en ole paljoa palautetta saanut. Hyvän kommunikoijan tulee olla hyvä kuuntelija, joka tarkoittaa, että blogi pitäisi lukea niin, että ymmärtää myös sen, mitä ei siihen ole kirjoitettu.

Tiedot voi esittää monella tavalla, ja eräs tapa on kuvan käyttö. Kerrotaanhan, että yksi kuva kertoo vähintään 1000 sanan edestä.

1 kommentti:

  1. Anonyymi26.9.08

    Hei TAAS! Blogissasi on todella vähän kommentteja. Olen hyvin yllättynyt siitä! Juttusi ovat mielenkiintoisia ja kuvat kauniita. Ainoa syy siihen miksi kävijöiden/kommentoijien vähäisyyteen on se ettei blogiasi ole löydetty. Mikäli kommentoisit muiden palstoilla ja laittaisit oman sivusi osoitteen esille niin tänne tulisi väkeä.
    Minä olen kova kommentoija ja sen varmasti huomaa. Kiva, kun löysin blogisi. Tykkään tästä kovasti!

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi!