Valmiiksi jauhetun ja kotona jauhetun kahvin välillä on merkittävä ero, jotka vaikuttaa kahvin makuun ja tuoreuteen.
Vastajauhettu kahvi Kun jauhat pavut juuri ennen hauduttamista, kahvi säilyttää arominsa parhaiten. Jauhettu kahvi alkaa menettää nopeasti tuoreutta ja makua hapettuessaan. Tuoreella itse jauhetulla kahvilla saamme monipuolisen makuelämyksen. Voimme valita sopivan jauhatuskarkeukeuden eri kahvijuomille. Itse jauhamalla voimme valita laadukkaampia kahvipapuja ja hallita kahvin laatua paremmin. Pieni kahvimylly ladattavalla akulla on kätevä, sen USB-lataus riittää noin viikoksi.
Jos haluat parhaan mahdollisen kahvielämyksen, ja olet valmis odottamaan hieman, juuri jauhettu kahvi on parempi vaihtoehto. Se tarjoaa raikkaan, aromaattisen ja monipuolisemman makuelämyksen. Valmiiksi jauhettu kahvi puolestaan on kätevä ja nopea vaihtoehto, jos sinulla on hätäinen luonne. Erikois kahvipavut ovat kalliimpia kuin esijauhettu peruskahvi.
Koska haluamme parhaan mahdollisen kahvin, laadukkaiden papujen itse jauhaminen on meille mielekäs vaihtoehto, vaikka kahvi voi maksaa hieman enemmän.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kerro mielipiteesi!