23.7.07

30GT MP3-soitin

Katselen valokuvia ja videoita tietokoneella, kuuntelen musiikkia ja nauhoitan puhetta. Tarvitsenko siihen Ipodin tai Targan tai jonkun muun?

Tätä kysymystä olen pohtinut monesti, viimeksi tänään. Lidll tarjouksessa on 30GT MP3 soitin 169,90 € hintaan. Se on edullinen, kun sitä vertaa muihin saman kapasiteetin soittimiin. Kahden tuuman näyttö on kuitenkin aika pieni kuvien katseluun.

Hypistelin pakettia jo kädessäni ja mietin miksi minä tämän ostaisin. Kunnollista perustetta en pystynyt itselleni luomaan joten jätin hankinnan tekemättä.

Musiikkia ja muita MP3 tiedostoja voin tallentaa minulla olevalle sanelimeen, jossa on pieni, mutta minulle riittävä tallennustila. Musiikkia voin kuunnella autossa tai muualla, itse tallennetuilta levyiltä. Kuvat kulkevat paikasta toiseen, joko USB tikussa tai sitten levykkeelle tallennettuna. Kuvablogeissa pidän esillä monet tuttaville näytettävät kuvat. Nykyinen tekniikka mahdollistaa monia erilaisia vaihtoehtoja, joten sentään kaikkia leluja ei tarvitse ostaa. aan. uuntelen musiikkia ja nauhoitan puhetta

Blogged with Flock

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!