7.7.07

Ei kaikki toimi kuten pitäisi

Siitä saakka kun langattomat FM lähettimet tulivat Suomessa lailliseksi, olen ajatellut sellaisen hankintaa, koska se olisi mm. autossa todella kätevä MP3 tiedostojen kuuntelemiseen.

Eilen ostin sellaisen, mutta huonolla menestyksellä, sillä laite oli viallinen. Siinä ei pysynyt virta, vaan näyttö pimeni kokonaan, vaikka paristot olivat tuoreet. Otettuani paristot irti ja laitettuani ne uudelleen takaisin, virta pysyi päällä vain hetken. Laite ei myöskään lähettänyt minkäänlaista signaalia radioon. Testasin sitä useamman vastaanottimen kanssa. Tarkastelin myyntipakkausta jossa saattoi olla jo aikaisemman avaamisen merkkejä. Olisikohan se palautettu jo aikaisemmin myymälään, joka olisi pannut sen uudelleen myyntiin?

Palautin laitteen, enkä halunnut toista samanlaista vaan otin eurot takaisin. Samalla kehotin myyjää laittamaan viallisen lähettimen pois, ettei sitä kierrätettäisi enää useammilla testaajilla.

Sen verran kätevä tuo on, että pitää etsiä jokin muu merkki, jos se olisi varmatoiminen, vaikka sitten euroja tarvittaisiin vähän enemmänkin.

Taitavat olla hinnat laskussa, sillä netissä näillä näyttää olevan vielä lähes tuplahinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!