Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

29.7.07

Päivän ajatuksia

Päivän uutinen minun näkökulmastani on Valtionvarainministeri Jyrki Kataisen lupaus keventää eläkeläisten verotusta. Kataisen mukaan eläkeläisten verotus laskee ensi vuonna palkansaajien veroprosentin tasalle.

Kataisen pitää nyt muistaa, että lupaus on pahempi kuin velka!

;;;

Sateisen ja lämpimän heinäkuun ansiosta, sieniä on paljon. Myös sieniä vioittavia etanoita on runsaasti, ne syövät nopeasti koloja nuoriin sieniin. Hyvää mustikkapaikkaa en ole löytänyt, ehkä sellaisia on, mutta ei ole sattunut minun kulkemiini reitteihin


Toivottavasti saamme lähiviikkoina poutapäiviä, jotta sienet ja marjat voisi kerätä mahdollisimman kuivana. Kuivissa metsissä on mukavampi marjastaa.


Heinäkuun päättyessä, tiedän että saan varastoon enemmän marjoja ja sieniä, kuin moniin vuosiin aikaisemmin. Myös kantarellia näyttäsi esiintyvän nyt sellaisillakin kasvupaikoilla, joista en ole niitä aikaisempina vuosina löytänyt.


Liikun metsissä koska:

  1. minulla on aikaaa
  2. nautin metsän rauhasta
  3. olen kiinnostunut kasveista ja eläimistä
  4. metsä on sienestäjän ja marjastajan paratiisi
  5. se on hyvää liikuntaa

Metsän antimet ovat terveellistä ja hyvää ravintoa, jota kannattaa kerätä, jo senkin vuoksi, että luonnossa liikkuminen on verraton harrastus, vaikka koriin ei paljoa kerättävää löytyisikään.

Tunnisteet: ,

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home