Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

16.10.07

Hyvä ja halpa samassa paketissa

Pienistä asioista saattaa olla arvaamatonta hyötyä eikä kaiken tarvitse olla edes kallista. Tällainen ajatus pälkähti päähäni, kun katselin kirpputorin hyllyjä, joissa ei ollut minulle mitään mielenkiintoista. Ajattelin, jo etten varmaan osta yhtään mitään, sillä yksikään tuote ei minua kiinnostanut.

Sitten se hyppäsi tajuntaani: — Tuossahan on aivan uusi sykemittari, käyttämätön, puhdas ja varmaan toimiva. Tosin se on sellainen halpismalli, jota myydään Lidlissä. Hinta on kuitenkin vain ½ sen normaali hinnasta. Käyttöohjekin on mukana. Ei siinä ollut sen enempää miettimistä kuin kassalle. Tämä edullinen Run Tec on siinäkin suhteessa kätevä, kun sen pariston voi vaihtaa itse. Minulla on noin 10 vuotta ollut sykemittari, jonka paristonvaihto valtuutetussa liikkeessä maksaa enemmän kuin tämän mittarin kokonaishinta on.

Sykemittari on innostava lenkkikumppani, joka tallentaa sykkeen ja harjoitusajan, sekä jotakin muutakin. Lenkkeily tällaisen laitteen kanssa tuntuu paljon mukavammalta, kun tietää minne ja milloin niitä kaloreita ja rasvaa palaa.

Syksyisen metsän marjat ja sienet ja muut tuotteet on tältä syksyltä kerätty, joten nyt jatkuu lenkkeily vain metsämaisemia katsellen ja kantoja sekä sammaloituneita kiviä kuvaten.

Tunnisteet: ,

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home