Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

17.10.07

Polkupyörän peräkärry

Luonnon- ja rahan säästäminen on muodikasta ja ihmiset haluavat poisoppia monista turhuuksista säästääkseen luontoa.

Auton käyttö pikkumatkoihin on turhaa, koska lyhyenmatkan liikenteen voi hyvin hoitaa polkupyörällä. Pyörällä voi kuljettaa itsensä lisäksi tavaraa. Pikkuesineet kulkevat kätevästi laukuissa, mutta esimerkiksi kaupassa käyntiin ne ovat monessa tapauksessa riittämättömät.

Polkupyörän peräkärry on hyvä ratkaisu suurempaan kuljetukseen, sillä siihen voi lastata jopa 35 kilon kuorman. Lasten kuljettamiseen minä en kärryä tarvitse mutta muuhun käyttöön se olisi oiva laite.


Talven tullessa en sitä kyllä vielä osta, mutta nyt on hyvää aikaa miettiä ensi kevääseen saakka, jospa silloin. Mitenkä pitkään pitänee ajella että, tuommoinen kärry säästää hintansa?

Oheinen kuva on kopioitu Bilteman sivulta.

Tunnisteet: ,

1 Comments:

Blogger Pisarat said...

Minulla on pyörän peräkärrystä usean kesän kokemukset. Lasten kanssa käytiin mm. leikkipuistoruokailuissa lähileikkikentillä. Bussit olivat aina täynnä vaunuja kun olis ollut kiire takas kotiin päiväunille. Peräkärryllä matka taittui nopeasti. Kyytiin mahtui kaksikin lasta, mutta vetäminen kävi raskaammaksi tietysti kun lasti kasvoi (kun kerran hyvin syötiin ; )
Sitten menomatkalla toinen oli turvaistuimessa ja toinen "periksessä". Kunnon kolmipisteturvavyöt pitivät huolen, että jos sattui jostain syystä olemaan erimielisyyksiä lähdössä, niin lapsi pysyi tuvallisesti kyydissä.

17.2.08

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home