Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

30.10.07

Tänään kirpparilla

Sateinen sää antoi oivan tekosyyn jättää metsälenkin tältä päivältä. Jospa huomenna olisi parempi ilma, tuumailin kun ajelin suureen kirpputorimarkettiin. Kirpputoria on laajennettu ja tavaraa siellä on valtavasti.


Kiersin hyllyjä etsien tosissani jotain järkevää, joka antaisi muutamalle eurolle vastinetta. Ainoa tuote, jota vakavasti hypistelin, oli 12 v. akkulaturi, mutta tarvitsenko sellaista? Viimein päädyin siihen johtopäätökseen, että 12 euroa akkulaturista, jota en todennäköisesti tarvitse on aivan liikaa. En ostanut sitä.


Minua kiinnostavia kirjoja, elokuvia tai CD levyjä ei myöskäänollut hyllyissä. Itseeni suivaantuneena kiersin muumia hyllyjä vielä uudelleen, patistaen itseäni ostamaan. Ei sittenkään, vain sellaisia tavaroita, joita minä en todella tarvitse.


Kirpputorikierros on lähes aina mukava. Mukavammalta se tuntuu silloin, kun hyllystä löytyy, tuote, joka hinta/laatu suhde on kohdallaan, ja tuntee tarvitsevansa ja kaipaavansa juuri tuollaista esinettä.


Tavaroiden kierrätys kirpputorien kautta on hyvä asia, sillä siellä myyjä pääsee eroon tarpeettomista tavaroista ja joskus aina tapahtuu mukavia löytöjä. Seurailin muutamia muita asiakkaita ja kyllä siellä joissakin kärryissä oli paljon uuteen kotiin lähtevää hyvää tavaraa.

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home