Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

9.10.09

BB-talo opettaa

BB-ohjelmasta on monia mielipiteitä, joten ei ihme, että se on suosittu. Tuttavapiirini kiel-teisimmät mielipiteet olen heiltä, jotka eivät ole ohjelmaa juurikaan seuranneet. Säännöllisesti seuraamatta ei voi tuntea henkilöitä eikä ymmärtää, mitä siellä talossa tapahtuu.


BB-talo on elämisen taitoa vaativa paikka, koska sinne rakennetaan mielenkiintoisia ja vaikeita tilanteita, kuten tämän viikon kilpailukin osoittaa. Aika hyvin tuli ihmisten erilaisuus esiin. Justiina ei ainakaan osoittanut vahvoja johtajaominaisuuksia asukkaiden päällikkönä ja se saattaa tuoda hänelle niin paljon miinuksia, että sympaattinen Marko jäänee häätöäänestyksen jälkeen jatkoon.

Slummi toimi nimeämiskilpailussa yhtenäisesti, sumuttaen jopa Esa A:n. Hänellä on paljon hyviä ominaisuuksia, sankaruutta ja empaattisuutta. Ulkomaalaistaustaiset Dana, Kätlin ja Aso ovat erittäin vahvoja persoonallisuuksia ja antavat kisaan paljon hyvää.

BB on mielenkiintoinen ohjelma, jos siihen jaksaa paneutua. Minusta parasta on kello 22- 23 välinen ohjelma-aika, joka on pois ajasta, joka muuten käyttäisin hyvien kirjojen lukemiseen.

Tunnisteet:

2 Comments:

Blogger Hallatar said...

Haha! =)

Vaikka en ole koskaan katsonut yhtäkään jaksoa bb:tä, mitään niistä, pysyn ihan väkisin kärryillä muiden ansiosta...

9.10.09

 
Blogger Anu said...

Olet harvinaisen suoraselkäinen!!! Tuttavapiirissäni ei ole yhtäkään ihmistä joka tunnustaisi seuraavansa ohjelmaa. Kierrellen ja kaarrellen on jokunen tunnustanut vilkaisseensa pieniä palasia sieltä täältä - ihan vain siksi, kun joku muu on laittanut kanavan päälle. =D

Minä katsoisin ohjelmaa mikäli se tulisi aikaisemmin. Iltaunisena en viitsi valvoa yhteentoista. Sunnuntain lähetykset kyllä katson aina.

10.10.09

 

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home