Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

4.10.09

Vuodenajan vaihdos

—Kesä mennyt on ja syksy saapuu, lauletaan vanhassa iskelmässä. Kummasti se vain erottaa lehdet puista ja mennyt kesä jää muistoihin, joita tallentuvat myös valokuvissa. Veneet nostetaan ylös kesäisestä elementistä, ja erittäin paljon erilaisia venekuljetuksia näkyy näin viikonvaihteessa maanteillä.


Kesä muuttaa harrastuksia, myös valokuvausta, sillä enemmän kuvia tulee otetuksi sisätiloissa. Vaikka kamerat ja muut välineet toimivat yhtä hyvin tihkusateessakin, ehkä mukavuudenhalu lisää kuvaamista sisätiloissa.

Lukeminenkin lisääntyy kun illat pimenevät. Lukemista haittaava asia on television katsomiseen kuluva aika, koska ohjelmatarjonta muuttuu mielenkiintoisemmaksi syksyn alkaessa. Monenlaista ”Totuuden hetkeä” kuluu sitä laatikkoa katsoessa.


Televisiomaksu tulee, ja nykyinen lupakäytäntö loppuu parin vuoden kuluttua. Toivoa vain pitää, että poliitikot pitävät YLE:n toiminnan kurissa, niin että ohjelmat tehdään edullisesti ja niiden aiheet pysyvät mielenkiintoisina ja totuudenmukaisina.

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home