10.10.09

Parasta ennen viimeistä käyttöpäivää


Lähes kaikissa kaupasta ostettavissa elintarvikkeissa on merkittynä parasta ennen, tai viimeinen käyttöpäivä. Hyvä, ettei tule ostettua mitään epäkuranttia, jossa tuo päivä on jo ohitettu.

Kaikessa muussakin on se parasta ennen, jonka kerrotaan merkityn myös kihlasormukseen. Olen tässä huomannut ihmeekseni, miten kaikki vanhenee, kuten minä ja jokainen minua nuorempikin. Erilaisia kremppoja ilmaantuu lisää. Jos, ei säre päätä niin kolottaa jalkaa tms. Varmaan Junnu tarkoitti laulussaan miten miehellä on myös tuo parasta ennen päivä, ennen kuin tulemme tiettyyn ikään.

Tietokone vanhenee, kun ohjelmat tulevat enemmän resursseja vaativiksi. Tuntuu kuin kaikkea tekniikkaa kehitetään vain lisämyynnin aikaansaamiseksi. Talouselämäkin oli ennen paremmin hoidettu, Nykyiset talousennusteet ovat vähemmän luotettavia, kuin ET-lehden ensiviikon horoskooppi.

Kaikki muuttuu eikä mikään pysy entisellään, mutta silti en halua, emmekä onneksi voi päivääkään vaihtaa pois. On elettävä tätä päivää, sillä huominen on tuntematon, eikä eiliseen pysty palaamaan. On hyvä olla onnellinen tässä ja nyt. Eletään ihmisiksi taas tämä viikonloppu, kun sääkin on muuttunut eilistä kauniimmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!