Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

29.12.08

Kata T-214

Järjestelmäkameran ulkoiluttamiseen tarvitaan jonkinmoinen reppu laukku tai muu sellainen. Vuosikymmenten aikana jonkinlainen varasto niitä on nurkkiin kertynyt. Reppu on hyvä, olkalaukkukin on kelvollinen ja isompi varastolaukku kulkee auton tavaratilassa.

Luonnossa tai kaupungilla kävellessä kameran kantaminen tulee olla kätevää ja kuvaustilanteen kohdatessa kamera on saatava nopeasti esille. Kävelyreissuilla ei tarvita kaikkia välineitä mitä omistaa, mutta pari objektiivia ja salama on hyvä olla mukana. Tietenkin niiden lisäksi kaikenlaista pikkusälää pitää laukkuun sopia. Olen katsellut jo pitkään yhden hihnan reppuja, joita on markkinoilla useilla valmistajilla, Ainakin Tamrac, Lowepro. ja Katalla niitä on tarjolla.

Nettimainonnan tutkiskelun jälkeen tuli aika tehdä päätös minkä noista valitsen. Nyt minulla on Kata T-214. Olen sen käyttöön totutellut, ”makustellut”. Se on ainakin tilavuudeltaan tarvettani vastaava, ja sitä on helppo kantaa kävellessä, pyöräillessä, miksei myös hiihtäessä. Kameran saa nopeasti esille ja laukku tarjoaa välineille hyvä suojan.

Samalla tuli harjoitettua kulutusta, joka on taantuman uhatessa tarpeen. Ostoksen tein paikallisesta kaupasta, joten en syyllistynyt tässä koti- tai ulkomaisen nettikaupan tukemiseen ja mukava sitä oli sovitella kaupassa ennen ostopäätöksen tekemistä.

Linkki: Kata T-214

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home