23.12.08

Tuntematon

—Joulu on jo ovella, mutta ei kait mikään estä kirjoittamasta tänäänkin lyhyttä lastua omaan blogiinsa. Kirjoittamisella pitäisi varmaankin olla jokin tavoite, joka kiinnostaisi satunnaista lukijaa. En kuitenkaan etsi tietoisesti mitään aihetta, enkä kirjoita nimenomaan Sinulle, vaan vain yleisesti. Toivon, että aihe etsii minua ja sinäkin satunnainen lukija saatat katsella, että mitähän tuo tarkoittaa.

Joulun aikaan blogien kuvitus täyttyy kynttilöistä ja joulukukista, se on aivan luonnollista. Piparkakkujakin on paljon kuvattu. Vuoden pimein aika ei ole kovin kiitollista aikaa luonnossa kuvaamiseen, sillä hämäryys vie ainakin minulta osan innostuksesta. Kuitenkin haluan elävöittää tekstiä kuvalla, niin laitan valokuvan kuusenoksalla kasvavasta jäkälästä. Varmaan tällä on jokin tarkka lajinimi, jota en nyt kyllä tiedä. Jos, Sinä tunnet kasvin niin liitä tietosi kommenttiin?

1 kommentti:

  1. Anonyymi27.1.09

    Rupesin lueskelemaan blogiasi ja törmäsin tälläiseen kuvaan. En nyt mene vannomaan, mutta suurin osa tuosta jäkälästä voisi olla hankakarvetta ja ihan kuvan alareunassa se taitaa vaihtua sormipaisukarveeksi.

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi!