Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

13.3.10

Entten tentten...

Hän on vuosikausia tottunut käyttämään kannettavaa tietokonetta, mutta harvemmin konetta on käytetty kodin ulkopuolella. Nyt hänellä on edessä koneen vaihto ja pähkäily kannettavan- ja pöytätietokoneen väliltä. Kone joka räätälöidään tilaajalle laadukkaista osista, on varmasti hyvä kone. Mielestäni pöytäkone on useimmiten hinta- laatusuhteeltaan parempi kuin kannettava, mutta niillä on erilainen käyttöfilosofia. Kannettavan koneen voi ottaa mukaansa, vaikka naapuriin tai maakuntamatkoille, mutta pöytäkone on ja pysyy kotona. Pöytäkoneen näyttö ja näppäimistö ovat yleensä paremmat, ja siihen voi helposti vaihtaa myöhemmin tehokkaampia osia.

Kysymys on hieman samankaltainen, jos olisi valittava teltan ja asuntovaunun väliltä. Joissakin tapauksissa on hyvä olla molemmat, siksi minä olen joskus ajatellut itsekin hankkivani halvan käytetyn ns. miniläppärin kakkoskoneeksi, mutta pelkkää (kallista) tehokasta kannettavaa, en varmaan tarvitse.

Omakohtaisesti en ole työajan jälkeen todella kaivannut kannettavaa tietokonetta, siksi suosin ehdoitta pöytäkonetta, mutta valinta on yksilöllinen asia, sillä tykkääminen ja tottumus ovat niin erilaisia.

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home