Ajan saa kiinni vain pysähtymällä, sekä hiljaa varroten.

22.3.10

Liikettä niveliin

Ihmisen laiskuudesta kärsii koko kroppa, mutta on niin helppo tehdä elämänmuutos laiskistumisen suuntaan. Kumman nopeasti sohvalla löhöämiseen rutinoituu ja kaupassa käydessä tottuu etsimään parkkiruudun mahdollisimman läheltä marketin ovea. Jos pitää mennä johonkin paikkaan, jossa on hissi, niin sitä varmaan käytetään ja sadan metrin matka omalle postilaatikolle, onnistuu mukavasti autolla, jonkin muun matkan yhteydessä. Sitten, jos tulee lähdettyä kävellen jonnekin, pitää varoa, ettei ainakaan paita hikoa.

Tämä kaikki on erittäin vaarallista omalle terveydelle, mutta on se vain tässä iässä niin tavallista, ainakin minulle. Ihmekö sitten on jos paino nousee, kolesteroli arvot ovat pielessä ja veri kuin sokerivettä. Aikansa jos tämä meno jatkuu seuraa siitä hyvin pahoja ongelmia.

Liikunta on halpaa lääkettä ja se on myös miellyttävä tapa pitää itseään hyvässä vireessä. Pitkät paikallaan olot vaan tahtovat rampiinnuttaa. Muistan jostakin lukeneeni, että huono kunto tappaa, joten jos tässä vielä olisi aikomuksena jatkaa, pitää tehdä ainakin yksi, tai mieluummin useampia pieniä päätöksiä päivittäin.

Tunnisteet:

0 Comments:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!

<< Home