3.2.24

Harmin paikka

 Tänään oli aurinkoinen päivä ja tarkoitus oli tutkia kamerani kanssa lähitienoota, mutta se ei kuitenkaan tapahtunut. Syy? No, täytyy myöntää, että se oli omaa laiskuuttani, mutta voin syyttää siitä myös YouTubea. 

Sattumalta törmäsin erääseen uskomattomaan videoon, jossa aasialainen kaveri kunnosti hylättyä moottoripyörää, ja se oli mieleenpainuva! Vain muutamassa tunnissa tuo roska muuttui upeaksi pedoksi. Tuon videon katsomisen jälkeen huomasin olevani liimautunut keinutuoliin nauttien muistakin näistä kiehtovista tarinoista. He eivät puhu, he toimivat ja saavat asioita tapahtumaan. Nämä videot saavat minut koukkuun enemmän kuin mikään suomalainen sisältö. 

Täytyy kuitenkin sanoa, että Väinö Savolaisen kalastus seikkailujen seuraaminen Savossa on myös varsin mukavaa. Toisaalta Metsä Manin jatkuva kiroilu tuntuu niin pakotetulta, että se saa minut usein sulkemaan koko kanavan. Tykkään myös katsella erilaisten kotimaisten autoharrastajien puuhasteluja. 

Minun on myönnettävä, että tunsin itseni hieman masentuneeksi, kun tajusin, etten ottanut kameraa ja lähtenyt ulos. Sulkiessani television ilta oli jo hämärtymässä, ja suunnitelmani eivät toteutuneet. Mutta hei, aina on huominen, enkä malta odottaa, että pääsen ikuistamaan uskomattomia talven hetkiä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!