17.2.24

Tänään lauantaina

Pieni ajatus, iso unelma,
kohti valoa ja auringonpaistetta,
parempaa tulevaisuutta.
Kuuntelen lumimyräkän vuoksi äänikirjaa.


Hei kaikki! 

Tänään Jyväskylä on pukeutunut valkoiseen lumipeittoon ja lämpötila pyörii nollan tuntumassa. Ulkona tuulee, sataa lunta, räntää jopa vettäkin, joten ajo-olosuhteet eivät ole ollenkaan houkuttelevat. Jätän tänään kuntosalin väliin ja nautin lumisen lauantain rauhasta kotona loikoillen, ja sitten illalla tehdään lumityöt, jotka kyllä hyvin vastaavat kuntosaliharjoitusta.

Mitä minun pitäisi tehdä? Ehkä keitän kohta kahvia ja uppoudun sohvan nurkkaan lukemaan hyvää kirjaa. Onko Sinulla suosituksia mielenkiintoisista äänikirjoista? Etsin jotain kiehtovaa ja viihdyttävää, genrellä ei ole paljon väliä.

Olen aina pitänyt salapoliisitarinoista, kuten Michael Connellyn Harry Bosch -sarjasta. Mitä jos kokeilisin uutta suomalaista salapoliisiromaania, kuten Johanna Holmströmin tai Antti Tuomaisen kirjoja?

Tietokirjat voivat olla todella mielenkiintoisia ja opettavaisia. Olen kiinnostunut historiasta, luonnosta ja luonnontieteistä, joten voisin kuunnella "Sapiens: Ihmiskunnan lyhyt historia" tai Neil deGrasse Tysonin "Astrofysiikkaa kiireisille".

Mitä kuuntelet tällä hetkellä? Onko sinulla suosituksia minulle?

Lumista lauantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!