1.2.24

Hiljaisia ​​signaaleja

Esimerkki

 Maailma on muuttunut, ja muutos näyttää olevan ainoa jatkuva vakio. Me 40-luvulla syntyneet olemme kokeneet suuret muutokset, joka ovat pääosin olleet parempaan suuntaan. Olematta liian pessimistinen, ajankohtaisista tapahtumista voisi päätellä, että muutos parempaan saattaa ainakin hidastua. Toivottavasti se ei pysähdy tai edes taannu.

Olen vuoden alusta lähtien seurannut tiiviisti mediaa ja pitänyt silmällä niin sanottuja "hiljaisia ​​signaaleja". Ehkä niitä ei esiinny joka päivä, mutta ainakin viikoittain törmään niihin. Niitä voi lukea  tarkalla silmällä ja ajatuksella pitäen ne mielessä. Ehkä katson niitä vuoden, kahden tai jopa viiden vuoden kuluttua.

Tästä ei ehkä ole välitöntä hyötyä, mutta se varmasti tekee uutisten seuraamisesta hieman jännittävämpää. Pyrin löytämään myös positiivisesti mieltä kohottavia uutisia, mutta valitettavasti ne ovat melko harvinaisia. Ihmettelen miksi se voi olla niin?

Sukelletaan median jännittävään maailmaan josta paljastamme ne piilotetut tiedon helmet, jotka pitävät meidät paikoillamme. Maailmamme jatkuvasti muuttuva maisema on täynnä yllätyksiä, ja olen päättänyt seurata niitä. Liity kanssani tähän innostavaan matkaan navigoiden uutisten käänteitä, etsiessämme tarinoita, jotka antavat meille inspiraatiota ja toiveita tulevaisuuden suhteen. Yhdessä selvitämme mysteerit ja ehkä ymmärrämme kaaoksen. Valmistaudu villiin tulevaisuuden matkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!