16.2.24

Kuuntele tulevaisuutta


 Tekoälyradio on helppokäyttöinen nettiradio, jota voi kuunnella tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Viikon - parin käytön jälkeen olen aika tavalla sinut tämän kanssa ja nykyisin se on pääasiassa tai lähes yksinomaan käyttämäni radiokanava. Varmaankin siinä on edelleen kehittyviä ominaisuuksia, joten ilmeisesti se paranee vielä nykyisestä. 

Käytän Tekoälyn kuunteluun älypuhelinta, joka ei ole enää varsinaisessa puhelin käytössä, mutta se soveltuu hyvin wifi yhteydellä radio- ja äänikirjojen kuunteluun langattomilla kuulokkeilla. Kyllä tekniikka on ihmeellistä ja myös helppoa ja kätevää käyttää. 

Kuuntele
Luo tili RadioPlay-palveluun, jotta voit tallentaa suosikkiohjelmasi ja kuunnella niitä myöhemmin. Voit kuunnella Tekoälyradiota älykaiuttimella, kuten Google Homella tai Amazon Echoilla, tai kuulokkeilla.  Tekoälyradion kuuntelu tapahtuu, joko suoraan verkkosivustolla tai RadioPlay-sovelluksella. Sovellus on saatavilla iOS- ja Android-laitteille. Paina verkkosivustolla "Kuuntele nyt" -painiketta tai avaa sovellus ja valitse "Tekoälyradio".

Kuuntele musiikkia ja muita radio-ohjelmia
Tekoälyradio toistaa musiikkia ja ohjelmia 24/7. Voit selata ohjelmaoppaan etukäteen ja valita kuunneltavaa mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Kertaus
Siirry osoitteeseen https://radioplay.fi/tekoalyradio/.
Paina "Kuuntele nyt" -painiketta.

Nautitaan musiikista podcasteista tai muista ohjelmista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!