30.4.24

Kuhala ja salaiset seuralaiset

Markku Ropposen Kuhala-romaanit ovat lämmintä kuunneltavaa kevään koleina päivinä. Ne tarjoavat paitsi jännittäviä mysteerejä ratkaistavaksi, myös hersyvää huumoria ja sympaattisia hahmoja, jotka piristävät mieltä. Ja kukapa ei ymmärtäisi Otto Kuhalan koiraa Hippua, joka usein varastaa show'n omalla persoonallisella otteellaan?

"Kuhala ja salaiset seuralaiset" jatkaa Ropposen Kuhala-sarjaa, ja se vie meidät jälleen kerran tutkimaan Jyväskylän jännittäviä mysteereitä. Tällä kertaa Kuhala sotkeutuu erotiikka-alan viimeisimpiin villityksiin, ja luvassa on kommelluksia ja hauskoja kohtaamisia.

Vaikka olenkin varma, että olen kuunnellut tämän kirjan jo aiemmin, se ei haittaa pätkääkään. Ropposen kirjoitustyyli on niin sulavaa ja viihdyttävää, että tarinaan on helppo uppoutua uudestaankin. Ja onhan se aina mukavaa viettää aikaa Otto Kuhalan ja kumppaneiden kanssa, vaikka tietäisi jo, miten tarina etenee.

Kuhala-romaanit ovat kuin satukirjoja aikuisille. Ne ovat täynnä jännitystä, huumoria ja lämpimiä ihmissuhteita. Ne tarjoavat pakoa arjen touhuista ja antavat mahdollisuuden rentoutua ja hymyillä. Ja mikä parasta, ne muistuttavat meitä siitä, että ikääntyessä elämässä on aina tilaa pienelle riemulle ja naurulle.

Jos etsit viihdyttävää ja mieltä lämmittävää kuunneltavaa, Kuhala-romaanit ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Ja jos olet jo lukenut aiemmat osat, "Kuhala ja salaiset seuralaiset" on hauska ja rento kertaus tuttujen hahmojen ja heidän seikkailujensa parissa. (4,5/5)

Iloista Vappua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!