16.4.24

"Muuttolintujen kevät" Lataa sovellus puhelimeesi!

  Kevät on täällä ja se on tuonut mukanaan lintuparvien iloiset laulut! Tämä on hyvä tilaisuus tutustua Suomen luontoon ja sen asukkaisiin tällä sovelluksella.

Jyväskylän yliopiston kehittämä ilmainen sovellus on lintuharrastajan unelma. Sen avulla voit tunnistaa kaikki Suomessa pesivät linnut laulun ja ulkonäön perusteella. Sovellus on käyttäjäystävällinen ja täynnä tietoa eri lintulajeista, mukana kuvat, tallenteet ja elinympäristön tiedot.

Muuttokaudella huhti-toukokuussa sovellus on erityisen hyödyllinen. Voit helposti tunnistaa laulajan, käyttää tarkkailuun kiikaria ja jopa ottaa valokuvia muistoksi. Sovellus on hauska ja opettava tapa oppia lisää luonnosta ja sen monimuotoisuudesta.

Mikä tekee sovelluksesta ainutlaatuisen? 

  1. Ilmainen ja käyttäjäystävällinen: Sen voi ladata ilmaiseksi Google Playsta ja App Storesta. Sitä on helppo käyttää selkeällä käyttöliittymällä.
  2. Tunnistaa kaikki suomessa pesivät linnut: Sovellus sisältää valikoiman lintulajeja, jotka voidaan tunnistaa niiden laulujen, ulkonäön ja elinympäristön perusteella.
  3. Runsaasti tietoa: Sovellus tarjoaa tietoa lintujen ulkonäöstä, äänistä, elinympäristöistä ja pesintätavoista.
  4. Hauska ja opettavainen: Sovellus on hauska ja opettava tapa oppia lisää luonnosta ja sen monimuotoisuudesta. Se voi jopa korvata puhelimen käyttäjän halua pelata pelejä tarpeettomasti.
  5. Upeita äänityksiä: Ulkoisen mikrofonin käyttäminen puhelimessa parantaa tallenteiden laatua ja helpottaa lintujen tunnistamista.

Sovellus on erinomainen työkalu myös minulle, sillä haluan seurata ja oppia lisää Suomen linnuista ja luonnosta. Se on hauska ja hyödyllinen sovellus, joka sopii kaikenikäisille ja -tasoisille lintuharrastajille.

Lataa sovellus jo tänään ja aloita seikkailusi Suomen luonnossa!


Linkki: Muuttolintujen kevät

4 kommenttia:

  1. Hämmentävää kyllä, sovellus ei tunnistanut viime kesänä k ä k e ä ! Ei sitten millään. (Ehkä jokin häiriö...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi23.4.24

      Etkö todellakaan tunnista käkeä ilman sovelluksen apuja?

      Poista
  2. Anonyymi16.4.24

    Kätevä🤗

    VastaaPoista
  3. Anonyymi23.4.24

    Takatalvi vei lintujen lauluhalut!

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi!