7.3.24

Ensi kokemukseni Temu verkkokaupasta

Keskustelu tästä suhteellisen uudesta verkkokaupasta on ollut vilkasta, minkä vuoksi päätin kokeilla sitä pienellä tilauksella ja kaikki sujui hyvin. Temu on kiinalainen verkkokauppa, joka on saavuttanut nopeasti suosiota myös Suomessa. Se on erikoistunut edulliseen elektroniikkaan, valokuvaukseen ja kodintarvikkeisiin ja tarjoaa tuhansia tuotteita sekä miehille että naisille, mukaan lukien muotituotteet.

Hinnat näyttävät olevan erittäin ystävällisiä, usein jopa 70 % halvempia kuin perinteisissä verkkokaupoissa.

Tein tilaukseni tiistaina ja lähetys saapui seuraavan viikon keskiviikkona, joten toimitus oli nopea. Maksoin Klarna-laskulla, joka mahdollistaa jopa 30 päivän maksuajan.

Temun plussat/miinukset:
* Edullinen tapa ostaa kodin tavaroita ja melkein mitä muuta tahansa
* Laaja valikoima tuotteita
* Nopea ja helppo palautusprosessi
- Tuotteiden laatu voi vaihdella

Minusta Temu on hyvä vaihtoehto edullisien valokuvaus- ja kodintarvikkeiden löytämiseen. Verkkokauppa on käyttäjäystävällinen, ja siellä on laaja valikoima tuotteita. Tilaukseni toimitusaika oli nopea ja hinta/laatusuhde kohdallaan.

On tärkeää lukea tuotekuvaukset ja arvostelut ennen ostopäätöksen tekemistä. Ennen seuraavaa tilausta teen listan, mitä saatan tarvita, ja katson sitten tarjoaako Temu tuotetta ja mitä vaihtoehtoja on saatavilla. Halvat hinnat voivat johtaa tarpeettomiin ostoksiin, joten suosittelen harkitsevaa ostokäyttäytymistä.

Temun kotisivut: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!