17.3.24

Small talk

Se on kuin keskustelujen alkupala – lyhyitä, epävirallisia ajatuksia jään murtamiseksi jonkun kanssa, jota ei tunne kovin hyvin. Tavoitteena on rakentaa suhdetta ja tutustua toisiimme hieman paremmin rennon jutustelun avulla.

Voimme puhua esimerkiksi juhlissa, jonossa tai jopa kuntosalilla. Aiheet voivat vaihdella säästä ajankohtaisiin tapahtumiin harrastuksiin - periaatteessa kaikkeen, joiden käsitteleminen ei vaadi  tutkintoja. Ajattele viimeaikaisia ​​tapahtumia tai harrastuksia, joista voi keskustella. Muista, että painopisteen tulee olla toinen henkilö, joten esitä kysymyksiä äläkä monologia itsestäsi.

Ole ystävällinen, hymyile, hyväksy satunnainen hiljaisuus ja jatka jutustelua. Small talkin ei tarvitse olla syvällistä – nauti vain mahdollisuudesta olla yhteydessä muihin. Älä harmittele pieniä lipsahduksia, sillä meille kaikille sattuu niitä. Tärkeintä on pitää hauskaa vain käytävän keskustelun parissa.

Ole aidosti kiinnostunut ihmisestä. Esitä avoimia kysymyksiä, jotka ylittävät yksinkertaisen kyllä ​​tai ei vastauksen. Kuuntele tarkkaavaisesti hänen vastauksiaan ja pidä keskustelu vireänä. Kysy lisää! Harjoittelu tekee mestarin, joten harjoita myös small talk lihaksia.


1 kommentti:

  1. Anonyymi17.3.24

    Näin juuri🤗 ja ei kun ihmisten ilmoille🙂

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi!