2.3.24

Verkkokauppaostokset Temusta

 Odotuksia

Tein tiistaina tilauksen Temu-verkkokaupasta ja odotan innolla paketin saapumista ensi viikolla. Odotukset ovat korkealla, sillä olen kuullut hyvää Temusta ja sen edullisista hinnoista. Tilasin muutaman tuotteen, joita jo kaipailen saapuvaksi. En ole raaskinut ostaa näitä tuotteita täydellä hinnalla ja nyt saan ne noin puoleen hintaan normaalista.

Temun valikoima on hyvin laaja ja sieltä löytyy lähes kaikkea, mitä voi kuvitella. Löysin helposti etsimäni valokuvaukseen liittyvät tuotteet ja tilaaminen oli helppoa ja nopeaa. Tuotteet tulevat ilman kuluja. Odotan erityisesti kahta kameran rannehihnaa, sillä vanha on itse värkätty. Toivon, että uusi hihna on laadukas ja kestää pitkään käytössä.

Tilaaminen oli helppoa ja nopeaa, valikoima on laaja ja hinnat ovat edulliset. Kaiken kaikkiaan olen  tyytyväinen Temu-verkkokauppaan tähän mennessä.  Odotan innolla paketin saapumista ja toivon, että olisin tyytyväinen tilattuihin tuotteisiin. Jos kokemukseni on positiivinen, tulen ehkä tilaamaan Temusta uudestaankin. Katsotaan nyt kuitenkin mitä sieltä tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!