2.7.24

Kaikki mielipiteet eivä ole totta


Yksi päivän kuumista aiheista on Pekka Toverin lausunto: "Suomi on sodassa Venäjää vastaan." Tämä lausunto yllätti minut, koska en usko sen olevan totta. Kuitenkin poliitikon mielipide saa minut ajattelemaan, sillä lausunnon taustalla on syitä, sillä siellä jossain tapahtuu outoja asioita.

Mielemme käsittelee vain osan saamastamme tiedosta, mutta näin vahva lausunto on hämmentävä, jopa pelottava, sillä jos tämä asia jatkuu, se voisi aiheuttaa lisää vaaraa, ainakin pelkoa.

Kaikenlaisella vihalla on seurauksensa. Se voi johtaa luottamuksen menettämiseen poliitikkoja kohtaan, mediaan tai johonkin muuhun...

Valitut sanat voivat saada aikaan merkittäviä muutoksia ihmisten käyttäytymiseen. Emme tiedä, mikä on totta. Se muistuttaa minua vanhasta tarinasta sammakoista, jotka putosivat kerma kirnuun. Vain yksi niistä selvisi hengissä, kun muut valittivat kohtalostaan ​​ja lopulta hukkuivat. Yksi sammakko potki voimakkaasti luovuttamatta, ja se selvisi, koska kerma saostui voiksi. Se selvisi, koska se oli kuuro, eikä antanut periksi kuten muut.

Joskus se, mitä kuuntelemme tai luemme ensimmäisenä aamulla, voi määrittää koko päivän. Ihmettelen ja kysyen, pitääkö paikkansa, että meidän ei pitäisi kuunnella uutisia, vaan olla kriittisiä mediaa kohtaan omalla tavallamme.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!