30.7.24

Sanat ja teot unohtuvat

Tunteiden vaikutus säilyy: 

Elämän kiihkeässä hyörinässä sanat, teot ja luettu katoaa usein nopeasti näkyvistä. Ne hukkuvat netin syvyyksiin, ja kiireeseen. Mutta onko kaikki turhaa? Ei suinkaan! Vaikka yksityiskohdat häipyvät muistista, tunteet jäävät. Ne piirtyvät syvemmälle muistiin ja kestävät siellä kauemmin. 

Muistatko sen kerran, kun esittelit rohkeasti uuden ideasi ja kollegasi innostuivat siitä? Tai sen hetken, kun onnistuit ratkaisemaan vaikean ongelman ja silloinen pomo kiitti sinua lämpimästi? Nämä tunteet ovat kuin auringonsäteitä, jotka lämmittävät mieltä ja antavat energiaa tulevaisuuteen. 

Silti meidän ei pidä masentua, vaikka työmme tuloksia ei usein muisteta. Tärkeintä on se, että kosketamme ihmisiä ja herätämme tunteita seuraajissa. Useimmiten tunteet voivat olla iloa, surua, yllätystä, innostusta tai ymmärrystä. Ne antavat ihmisille uusia näkökulmia ja auttaen heitä kasvamaan. 

Siksi valokuvaan ja kirjoitan ajatuksia ja haikuja blogiini antaen päivitysten lentää maailmalle! Ne ovat pieniä ja vaatimattomia, mutta niillä voi olla jokin vaikutus. Ne voivat herättää tunteita, jotka jäävät elämään pitkään tämän hetken jälkeenkin. 

Tunteiden jäljillä: 

Tuuli puhaltaa, 
muisto säilyy mielessä, 
ja sydämessä. 
Kyynel virtaa ja  
kolhut paranevat,  
jälki jää silti. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!