15.7.24

Mekaniikkaa, vai perinteinen nojatuoli?

Lepotuolit, kuten kaikki muukin maailmassa, saavuttavat viimein käyttöpäivänsä. Kangas kuluu, nahka halkeilee ja mekanismit rutisevat ja paukkuvat. Muistan hämärästi kuulleeni kerran, että nahkakalusteet paranevat ensimmäisen 30 käyttövuoden aikana, minkä jälkeen ne alkavat antamaan ajalle periksi.

Nyt olemme valinnan edessä: mukavat mekaaniset tuolit vai perinteiset nojatuolit vanhuksille? Päätös ei ole helppo, sillä mielipiteitä on yhtä monta kuin tuolejakin. Kesän alemyynnissä on upeita tarjouksia - jopa 70% alennuksella! Onko joku vielä valmis maksamaan täyden hinnan huonekaluista?

Toisaalta kierrätys sivustot, kuten Tori.fi, houkuttelevat vähän käytetyillä aarteilla. Löydät lähes uusia huonekaluja murto-osalla uuden hinnasta. Mutta mistä päin Suomea ne pitäisi hakea ja sopivatko ne kotisi väriin ja tyyliin?

On paljon harkittavaa. Mekaaninen tuoli voi tarjota parempaa istumisen mukavuutta ja helpompaa tuolilta nousua, kun taas perinteinen nojatuoli tuo tunnelmaa ja rentoutumisen tunnetta kotiisi. Kumpi vaihtoehto on lopulta järkevämpi? Ehkä se riippuu eniten käyttäjän tarpeista ja mieltymyksistä.

Onko kokemuksia erilaisista TV- ja lepotuoleista? Mitä asioita pidät tärkeimpänä tuolia valittaessa? Kerro mielipiteesi ja auta valitsemaan oikea istuin meille ikääntyville! 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi15.7.24

    Kuhan on joku tuoli milä istuu

    VastaaPoista
  2. Anonyymi15.7.24

    Mulla oli melkein 30 vuotta nahkainen sohvakalusto, vähän oli kulumisen merkkejä ja päätös ettei enää nahkaista kalustoa. Uusi on tumma kankainen 2-3 istuttava. En muuten pidä niistä mekaanisista tuoleista.

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi!