17.7.24

Nämä ovat minun ajatuksiani

Kuusi pointtia!

1. Kirjoitan innostuneena aiheista, jotka saavat minut syttymään! Kun aihe kiinnostaa, kirjoittaminen sujuu helposti. Haluan jakaa tietoa ja inspiroida muita, joten blogini päivittyy säännöllisesti. Useimmiten kirjoitan valokuvauksesta, ellei joku muu aihe kiehdo minua enemmän.

2. Jokaisella kirjoituksella on tarkoitus. Haluan hankkia jotain - ehkä verkostoitua, kasvattaa lukijakuntaa tai vain ilmaista itseäni. Kun tavoite on selvillä, blogini suunta on kristallinkirkas.

3. Välillä jaan vinkkejä, jotka voivat olla hyödyksi lukijoille. Itsekin seuraan blogeja, joista saan uusia oivalluksia ja ideoita.

4. Pyrin sanomaan rennosti, mutta asiallisesti. Blogi antaa vapauden ilmaista itseään, mutta pidän kiinni siitä, että tekstini ovat asiallisia. Välillä saatan heittäytyä fiktion maailmaan, mutta aina rehellisesti ja omalla tavallani.

5. Blogissani ei ole mitään vakavaa, mutta intohimoa ja aitoutta siitä löytyy! Pieniä kirjoitusvirheitä saattaa lipsahtaa, mutta ne kuuluvat kirjoitustyyliini.

6. Kirjoitan säännöllisesti. Koska kirjoitan, pyrin kirjoittamaan päivittäin. Seuraajat tietävät, että tänäänkin tulossa on pätkä uutta tekstiä. 



1 kommentti:

  1. Anonyymi17.7.24

    Hyvät kuusi pointtia kolmen sijaan🙂

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi!