3.1.24

Kuvia filmille

Aamusumu 1960 luku
 Mustavalkoinen filmi on klassinen tapa kuvata, ja sillä on monia etuja. Filmille voi luoda voimakkaita ja dramaattisia kuvia, jotka ovat sekä kauniita että ajassa kestäviä.

Miksi kannattaa käyttää mustavalkoista filmiä:
Se on yksinkertaisempaa kuin värifilmille kuvaus. Mustavalkoisessa kuvassa on vain kaksi väriä, joten säätäminen ja käsittely on helpompaa kuin värikuvan. Tämä voi olla hyödyllistä, koska haluan keskittyä kuvaustekniikkaan. Mustavalkoinen kuva auttaa korostamaan valon ja varjon kontrasteja, mikä voi luoda voimakkaita ja dramaattisia kuvia. Se on ajaton ja mv-kuvia pidetään kauniina ja ajankohtaisena, vaikka ne olisivat otettu vuosikymmeniä sitten. Tämä voi tehdä uusistakin kuvista arvokkaita muistoja, jotka kestävät sukupolvien ajan. 

Mustavalkoiset kuvat ovat ajattomia
Mustavalkoinen filmi on hauska ja luovaa tapa kokeilla erilaisia kuvaustekniikoita. Voin esimerkiksi käyttää erilaisia ​​valotustapoja, kuten pitkää valotusaikaa jalustalta kuvaten tai lyhyttä valotusaikaa milloin filmin herkkyys sen mahdollistaa, tai kokeilla erilaisia ​​kehityksiä saaden ainutlaatuisia visuaalisia efektejä. Skannaan negatiivit digimuotoon

Olen kiinnostunut kokeilemaan vuosien tauon jälkeen mustavalkoista filmikuvausta, koska minulla on monia ​​analogisia kameravaihtoehtoja valmiina omassa kaapissa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!