10.1.24

Pistää miettimään

 Sähkömittarin vaihto on suoritettu. Mies saapui aamulla ja mittarin vaihto hoitui 15 minuutissa. Edellisen kerran mittarin vaihto oli vuonna 2006. Mittaustekniikka kehittyy, mutta kenen pussiin uusi menetelmä pelaa. Näillä uusilla mittareilla laskutus muuttuu neljännestunnin välein. Ehkä pörssisähkön kanssa olisi mahdollista kikkailla. Meillä on kiinteähintainen Vattenfallin sähkösopimus tämän vuoden joulukuun puoliväliin saakka. Mitä sitten sitä minä en tiedä.

Renault Scenic 2004
Kävimme ajelulla
Ensinnä tarkastimme auton rengaspaineet, jotka olivat hyvin alhaiset, johtuen vuodenalun kovista pakkasista. Nyt ne ovat 2,5 kehää kaikissa pyörissä. Hyvä, kun tuli tarkastettua.

Toiseksi kävimme Rinta Joupilla katsomassa Mercedes Benz B korimallin vm. 2014 tila-autoa, saimme tarjouksen myös Renaultista. On se Mersu hieno auto, sen totesimme vaikka emme koeajolla käyneetkään. Onko se liian hyvä ja arvokas auto meidän tarpeisiimme? Pistää miettimään, kun vanhassa "Rellussa" ei ole mitään moittimista. Kohtuullisen hyvityksen siitä saisi Mersuun vaihtaessa.

Renaultin huoltovalo kehotti käymään korjaamolla ja niin käytiin. Korjaamon mies istui autossa pari minuuttia ja totesi, että enää ei pala. Ei pala, joten sekin stressi meni helposti ohitse.

Jatkoimme Foto-Antti valokuvausliikkeeseen Vaajakoskelle. Siellä ei ollut mitään meille tarpeellista, ostettavaa, mutta keskustelimme puolituntisen liikkeen omistajan kanssa. Keskustelu oli hyvinkin antoisa, vaikka mitään ostoksia emme tehneet.

2 kommenttia:

Kerro mielipiteesi!