16.1.24

Voehan turkanen



Minun mustavalkokuvaus filmi projektini takkuaa edelleen, sillä Harjun filmipuodin eilen ”postittama” paketti ei ole vieläkään kirjautunut postin järjestelmään. Ilmeisesti sitä ei ole lajiteltu mihinkään toimitukseen. Miksi tällainen viivästyminen, sitä en tiedä, siksi laitoin lähettäjälle muistutuksen, että minä odotan lähetystä.

Syitä on vaikea arvata, onko paketti vaan unohtunut viedä postiin, vai onko väärin ilmoitettu paketin paino estämässä lajittelun? Tuo tilaamani paketti on minun arvioni mukaan neljänneskilon, tai korkeintaan puolenkilon painoluokkaa, mutta tuossa postille tehdyssä ilmoituksessa, paino on 25 kg.

Tuskinpa paketti lähtee yöaikaan lajitteluun ja liikkeelle kohti Jyväskylää, mutta tavarantoimittajalla on aamulla kirjeeni, joka toivottavasti aiheuttaa toimia ja saavat paketin postin toimitukseen.

Tämä on ollut niin takkuinen verkkokauppaostos, että en ilmeisesti tule tekemään tilauksia tuosta verkkokaupasta tämän jälkeen.

Sain sähköpostin keskiviikkona 17.01.24:

Lähetys on viety normaalisti postin toimipisteelle, joten en osaa sanoa missä vika. Katsotaan uudemman kerran perjantaina - mikäli siihen mennessä ei ole tapahtunut edistystä, otan yhteyttä postiin.

Parhain terveisin,

Arto/Harjun Filmipuoti  
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
17.1.24 Olin yhteydessä Postiin ja vastaus on alla!

Seurannan mukaan se ei ole saapunut meille. Lähettäjän kannattaa olla yhteydessä meihin asian selvittämiseksi.

Eino Mikkola
 

Lähetyksen seuranta

pe 19. tammik. 2024 klo 13.57 Harjun filmipuoti (harju@filmipuoti.fi) kirjoitti:
Hei.

Nyt on käynyt sen verran harmillisesti, että posti on hävittänyt lähetyksesi. Soitin juuri postille ja kuvailin tarkasti millaisesta paketista on kyse ja he aloittavat etsinnän. Valitettavasti tämä ei ole ensimmäinen kerta kun postin kanssa käy näin, joten tässä saattaa kestää oma aikansa. Pidän toki sinut ajan tasalla heti, kun postilta kuuluu jotain.
Parhain terveisin,

Arto/Harjun Filmipuoti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!