19.1.24

Vastatuulta


En olisi uskonut millainen vastatuuli tulee minun mustavalko filmikuvaus projektille. Ensinnäkin osa tilatuista tuotteista ei ollut varastotavaraa ja sitten lähetys saatiin valmiiksi maanantaina 15.01 ja "Harjun filmi puoti" toimitti paketin postiin. Ihme ja kumma on se ettei se ole vieläkään saapunut postiin. Pakettia ei ole lajiteltu toimitukseen.

Olen ollut yhteydessä myyjään, joka on paketin toimittanut normaalisti postin toimipisteeseen. Olen ollut yhteydessä myös postiin. Tänään kyselin pakettia Palokan posti pisteestä, mutta vain sama tulos, että paketti ei ole saapunut lajitteluun.

Harjun filmi puoti on luvannut ottaa minuun yhteyttä heti, kun saavat postilta jotakin tietoa.

Mielestäni olen täysin ja aiheetta hankalassa tilanteessa, enkä halua ottaa mahdollista paketin katoamista rahallisesti omalle kontolleni, vaan odotan saavani tilaamani mv filmit, kehitteen ja kiinnitteen, jotta voin toteuttaa aikomaani filmikuvausta. Paketin arvo on 76,20€, joka on näin eläkeukolle merkittävän iso summa.

"Suomessa kuluttajansuojalain mukaan verkkokaupan vastuulla on taata, että asiakas saa tilaamansa tuotteet määräajassa ja vahingoittumattomina. Tämä tarkoittaa, että jos verkkokaupan lähettämä paketti katoaa Postissa, on verkkokaupan velvollisuus korvata asiakkaalle aiheutunut vahinko."

Jos tavara tai palvelu ei saavu sovittuna aikana, pitää tehdä kirjallinen reklamaatio myyjälle ja ilmoittaa milloin viimeistään odotan toimitusta. Jos tilattu tavara ei edelleenkään saavu määrittämäsi kohtuullisen ajan kuluessa, voit purkaa sopimuksen ja vaatia kauppahinnan palautusta.
......
ma 22. tammik. 2024 klo 14.22 Harjun filmipuoti (harju@filmipuoti.fi) kirjoitti:
Hei.


Kuten aiemmin totesimme, paketti on viety postin toimipisteeseen, mutta posti on sen hävittänyt. Tämä on siis tällä hetkellä postin vastuulla. Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä myöskään ylimääräisiä tuotteita, joita lähettää, joten joudumme odottamaan postin selvityksen valmistumista. Mikäli paketti on oikeasti hävinnyt, perimme postilta vahingonkorvaukset ja palautamme rahasi saman tien. Pyydämme kärsivällisyyttä.

Parhain terveisin,

Arto/Harjun Filmipuoti
Paketti saapui perille 23124


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!