18.1.24

Onnea tulevaisuuteen

 Äänestin presidentinvaalien ennakkoäänestyksen ensimmäisenä päivänä. En ole paljoakaan seurannut vaalikeskusteluja enkä sitä propagandaa, jossa  ehdokkaat kilpailevat, kuka esiintyy voimakkaimmin Venäjän hyökkäyssotaa vastaan. Tuntuu, kuin ehdokkaat kilpailevat myös siitä, kuka voimakkaimmin tukee Yhdysvaltain politiikkaa.
Suomi on Nato-maa! 

Nato tuo meille turvaa, eikä Suomeen näköpiirissä olevassa tulevaisuudessa kohdistuisi mitään sotilaallista uhkaa. Jäsenyyden myötä turvatakuut estävät maamme joutumisen hyökkäyksen kohteeksi. Jäsenyyden haitta ovat Venäjän mobilisoima pakolaisvirta ja muut kyber toimet Suomen itärajalla.    

Suomalaiset ja amerikkalaiset asiantuntijat pitävät mahdollisena, että Venäjä voi kohdistaa sotilaallisia iskuja johonkin Nato-maahan, toivottavasti ei Suomeen. Venäjällä on halu olla suurvalta, joka vastustaa länttä kaikin mahdollisin tavoin.

Joku presidenttiehdokkaista tulee valituksi tehtävään kuudeksi vuodeksi, eikä se tehtävä ihan helppo ole, sillä Nato- Suomeen saattaa tulla uhkia. Uusi presidentti ylipäällikkönä huolehtii valtakunnan turvallisuudesta estäen Suomea joutumasta hyökkäyksen kohteeksi.

Onnea tulevalle presidentille kuka ehdokkaista hän sitten lieneekin! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!