9.1.24

Lauhaa ja aurinkoista säätä

 Tuntuu todella mukavalta, kun lämpötila on nyt plussan puolella. Huomenna ainakin on lauhaa ehkä torstainakin, mutta sitten ennusteet kertovat pakkasten paluusta. Ehkä nyt pysytään maltillisimmissa talvilukemissa.

Katukuva
Kävin tänään kuvaamassa, kun oli mukavan aurinkoista. Poikkesin samalla Kärkkäiselle, josta olisin ostanut pari mustavalkoista filmiä. Ei onnistunut, sillä hylly oli tyhjä vaikka nettisivusto ilmoittaa vieläkin siellä olevan kaksi filmiä saatavilla. Ei ollut!

Minulla on filmi- ym. tilaus sisällä helsinkiläisestä verkkokaupasta, mutta sekin viipyy. Kyselyyni vastasivat, että mustavalko tuotteiden olevan nyt niin haluttuja, että jopa tehdastoimitukset viivästyvät. No ei minulla ole eritysitä kiirettä, mutta ehkä käyn huomenna Vaajakoskella Foto-Antti liikkeessä kyselemässä filmiä.

Meidän Monitori yhdistys, on melkoisessa kriisissä, sillä korona-ajan jälkeen vieläkin on porukka aika huonosti mukana. Eilisessä kerhoillassa oli neljä fyysisesti paikalla ja nettiyhteyden takana oli 5 osallistujaa. Osmo A Wiioa lainaten Monitorilla on nyt sellainen tilanne, että "jonkun voidessa mennä pieleen, niin se varmaan menee". Yhdistystoiminnan tulee olla jäsenille mieluista ja puoleensa vetävää, siitä yhdistyksen hallitus kantaa vastuun, mutta kun puheenjohtajakin on väsähtänyt.

Minä ilmoittauduin tänään jyväskyläläisen ”Luovan valokuvauksen keskuksen” jäseneksi. Katsastan millaista toimintaa tuossa yhdistyksessä on!



1 kommentti:

  1. Anonyymi9.1.24

    Hyvä, että uusia tuulia tuolla kurssilla🤗

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi!